VIRA KOFTAN

Ska man frysa när man vill vara fin? Hur många restaurangkvällar har inte slutat med att halva sällskapet sitter invirade och frusna i varsin filt? En filt som dessutom envist glider ner från axeln varje gång du rör dej. Sommaren i Sverige är inte alltid så varm som vi skulle önska, vi som brukar kallas fryslortar. Starka produkter tar ofta sin början som lösningen på ett problem. Så var det också för oss när vi började skissa på den första modellen av Vira-koftan.

SKRÄDDARSY DIN BESTÄLLNING

Vira är fleece-filten med ärmar som gör besöket på uteserveringen till en skönare, varmare och bekvämare upplevelse för gästen. Det är också en stark bärare av ditt varumärke tryckt antingen på ryggen, axeln eller på underarmen. Vira går att få i 6 st standardfärger som kan färgkoordineras med kantstickningen som Du kan se på bilden nedan. Vira har ett påsytt band som gör att den går lätt att hänga upp efter att gästerna gått hem. Vill Du beställa Vira eller har frågor inför din beställning kontakta oss på mejl eller telefon.

Våra Kunder


VIRA MOHAIR

Ska man frysa när man vill vara fin? Hur många festkvällar har inte slutat med att halva sällskapet sitter invirade och frusna i varsin filt? En filt som dessutom envist glider ner från axeln varje gång du rör dej. Sommaren i Sverige är inte alltid så varm som vi skulle önska, vi som brukar kallas fryslortar. Starka produkter tar ofta sin början som lösningen på ett problem. Så var det också för oss när vi började skissa på den första modellen av Vira-koftan. Vira Mohair är sydd av en lyxig Foxford-pläd och finns i fyra färger. Vira Mohair finns i tre olika storlekar. Vill Du beställa eller har frågor ang Vira Mohair kontakta oss via mejl eller telefon.